Henk Pelleboer *10-5-1939 † 3-3-2019

Onlangs hoorden we het droeve nieuws dat onze vaste gast Henk Pelleboer is overleden.

Henk kwam al jaren trouw één keer per maand in het Onthaastcafé en werd dan steevast vergezeld door zijn vriendin Arenda Baron. Samen zaten ze altijd gezellig in hun vaste hoekje te genieten van elkaar en van de avond. Hij hield van de gezelligheid en vond het heerlijk als je grappen met hem maakte. Na het eten en de koffie nam hij stadaard één biertje. Als je daarna bij het afrekenen zei “even kijken waar je ( op de lijst met gasten) staat”, had hij zijn vaste antwoord : “ik sta vlak voor je” en dan lachte hij met zijn karakteristieke mooie lach. Daarna vertrok hij samen met Arenda aan zijn zij, om met de bus naar huis te gaan.

We wensen Arenda en zijn familie veel sterkte en we zullen zijn aanwezigheid en zijn mooie karakteristieke  lacht missen.

Namens alle Onthaasters

Lieve Henk

Ik mis je steun
Je lieve lach
We genoten van elke mooie dag

Ik mis samen voetbal kijken
en een biertje drinken
Ik mis samen boodschappen doen
Ik mis gewoon het samen zijn en dat doet pijn

Ik draag altijd jou ring
Als blijvende herinnering

Arenda